• O2outdoor_pic_001.jpg
 • O2outdoor_pic_002.jpg
 • O2outdoor_pic_003.jpg
 • O2outdoor_pic_01.jpg
 • O2outdoor_pic_0111.jpg
 • O2outdoor_pic_02.jpg
 • O2outdoor_pic_03.jpg
 • o2outdoor_pic_031.jpg
 • O2outdoor_pic_033.jpg
 • O2outdoor_pic_034.jpg
 • O2outdoor_pic_035.jpg
 • O2outdoor_pic_036.jpg
 • O2outdoor_pic_037.jpg
 • O2outdoor_pic_04.jpg
 • O2outdoor_pic_041.jpg
 • O2outdoor_pic_042.jpg
 • O2outdoor_pic_043.jpg
 • O2outdoor_pic_044.jpg
 • O2outdoor_pic_045.jpg
 • O2outdoor_pic_046.jpg

Find more about Weather in Veszprém, HU

 • Kiemelt programjaink

   

  Bene NMPT szeminárium
  2019. február 17.,
  15.00–19.00 óráig


Senior nordic walking szerda reggel

Szerda reggelenként 8.30–10.00-ig

senior nordic walking foglalkozásra várjuk

a veszprémi Gulya-dombra azokat, akik időbeosztásukból kifolyólag hétköznap délelőtt is időt tudnak szánni egy napfényes erdei gyaloglásra.

A távot, a menet tempóját mindig a csapat összetételéhez igazítjuk, és ez a foglalkozásunk sem teljesítménycentrikus.
A napfényes idő jótékony egészségügyi hatása plusz érv a nappali szabadban mozgás mellett!

Előzetes jelentkezés szükséges: 20 9106 522 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részvételi díjakról itt tájékozódhatsz.


Senior+ nordic walking foglalkozás

Hétfő délutánonként 14.45–16.05-ig

senior+ nordic walking foglalkozásra várjuk

a veszprémi Cholnoky lakótelepen, a Lidl körforgalom közelében, a Ciróka játszókert melleti parkban azokat az idős sporttársainkat, akik egyelőre még nem vállalkoznak az erdei gyaloglásra.

A parkban mozgunk, minimális terepviszonyok mellett, újra mozgásra bírjuk a régóta nem használt testrészeket.
A napfényes idő jótékony egészségügyi hatása plusz érv a nappali szabadban mozgás mellett!

Előzetes jelentkezés szükséges: 20 9106 522 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részvételi díjakról itt tájékozódhatsz.


Spinal nordic walking edzések

A nyáron bevezetett új edzésfajta, a spinal nordic walking (spinal nw, SNW) foglalkozás szeptembertől szombatonként reggel 8.15-től 9.45-ig látogatható a Gulya-dombon, reményeink szerint így könnyebben be tudjátok illeszteni a hétvégi programok közé.

A spinal nordic walking ötvözi a preventív gerinctréning és a nordic walking gyakorlatait, azok jótékony hatásait. Célja a gerinc egészségének megőrzése, ehhez a helyes testtartás tudatosítása, és a test képessé tétele ezen testtartás felvételére és megtartására. Ezért az edzések során kiemelt figyelmet fordítunk a gerinc szempontjából fontos ízületek kimozgatására, az izmok funkciójuk szerinti erősítésére illetve nyújtására. Mindezt nordic walking technikával gyalogolva és „botos” gyakorlatokkal tesszük erdei környezetben. Saját felszerelés hiányában kölcsönzünk is nordic walking botokat, de ha komolyak a szándékaid, a kiváló minőségű svájci KV+ márkájú botokat meg is rendelheted/vásárolhatod nálunk!

Életkortól függetlenül szinte mindenkinek ajánljuk
ezt a foglalkozást, hiszen a stresszes életvitel, a helytelen (kényszer)tartással végzett ülőmunka, tanulás, gépjárművezetés, különféle rosszul kivitelezett emelések, hajolgatások, kerti- és háztartási munkák stb. mind-mind a gerincünk egészségét romboló hatásokként vannak jelen életünkben.

A sok-sok pozitívum ellenére mégis kinek nem ajánljuk a spinal nw foglalkozásokat? Már kialakult gerincbetegség esetén (pl. akut gerincsérv) orvoshoz, illetve gyógytornászhoz kell fordulni. A gerincbetegség gyógyulása utáni rehabilitáció részeként ismét ajánlható a spinal nw az orvos illetve gyógytornász tanácsára.

A spinal nw edzésen való részvétel feltétele, hogy a jelentkező legyen képes fél-egy órányi folyamatos gyaloglásra nordic walking lépéstechnikák alkalmazásával, melyek elsajátíthatóak az O2 Outdoor életmódklub nordic walking szemináriumain.


A foglalkozásokat Török Ágnes testnevelő, atlétika edző, preventív gerinctréner vezeti.
Előzetes jelentkezés szükséges: info kukac o2outdoor.hu, 30 482 0243, 20 9106 522, www.facebook.com/o2outdoor

Külön köszönet Krisztának és Mariannak a fotózásért!


Dinamikus nordic walking edzések Veszprémben

Kedden és csütörtökön 17.15–18.45-ig

dinamikus nordic walking edzésre várjuk

a veszprémi Gulya-dombra azokat, akik szabadban végzett mozgással kívánnak feltöltődni.

Edzéseink mindig dinamikus, fiatalos aktivitások – szerintünk ezek nemtől és kortól független jellemzők! A mozgás intenzitása (jellemzően az 55–70% pulzus-tartomány) lehetővé teszi a beszélgetéseket is edzés közben – ez a „nordic talking” bónusz –, de ha valaki „csak” a többiekkel szeretne csendben menni egy jólesőt, arra is kiváló a lehetőség.

Az edzéseket alapos bemelegítéssel kezdjük: tengelyt állítunk, látómezőt tágítunk, fokozzuk a perifériás keringést, mobilizáljuk a gerincoszlop nyaki, háti és ágyéki szakaszát, porckorongokat dekompresszáló gyakorlatokat végzünk, újra beüzemeljük az ülőmunka által kikapcsolt izomcsoportokat…

Menet közben törekszünk a tudatos jelenlét állapotára, hogy a mozgás képzete és érzete egyre magassabb szintekre jusson el edzésmunkánk eredményeképpen. A rendszeresen edzésre járóknak jelentősen növekszik az állóképessége, finoman koordinált harmonikus gördülő nordicos mozgása alakul ki, ízületeik mozgástartománya látványosan megnő, és nem utolsó sorban a mozgás közben elégetett kalóriák segítik a kíméletes, hosszú távon is fenntartható alakformálást – szermentesen.

Az edzés gyaloglós része levezető szakasszal ér véget, majd kinyújtjuk megdolgoztatott izmainkat a legfrissebb technikákat alkalmazva a mozgásminőség javítása, a sérülések megelőzése, a gyors regenerálódás és nem utolsó sorban az izomnövekedés segítése érdekében.

Éééés igen, mi mindezt a szabadban, erdei környezetben végezzük!

A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! Mondanunk se kellene, de a csapatban végzett sportolás mindig sokkal biztonságosabb a magányos edzéseknél! Fejlámpa használata kötelező októbertől!

Előzetes jelentkezés szükséges: 20 9106 522 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részvételi díjakról itt tájékozódhatsz.


Hírlevél

Copyright © Mozdulat és képzelet Kft. 2014. All Rights Reserved.