• O2outdoor_pic_001.jpg
 • O2outdoor_pic_002.jpg
 • O2outdoor_pic_003.jpg
 • O2outdoor_pic_01.jpg
 • O2outdoor_pic_0111.jpg
 • O2outdoor_pic_02.jpg
 • O2outdoor_pic_03.jpg
 • o2outdoor_pic_031.jpg
 • O2outdoor_pic_033.jpg
 • O2outdoor_pic_034.jpg
 • O2outdoor_pic_035.jpg
 • O2outdoor_pic_036.jpg
 • O2outdoor_pic_037.jpg
 • O2outdoor_pic_04.jpg
 • O2outdoor_pic_041.jpg
 • O2outdoor_pic_042.jpg
 • O2outdoor_pic_043.jpg
 • O2outdoor_pic_044.jpg
 • O2outdoor_pic_045.jpg
 • O2outdoor_pic_046.jpg

Find more about Weather in Veszprém, HU

 • Kiemelt programjaink

   

  Bene NMPT szeminárium
  2019. február 17.,
  15.00–19.00 óráig


Vasárnapi pisztrángos 10 km-es családi tekergés

2018. december 15-e munkanap, így aztán itt van újra egy rövid hétvége. Mi pedig teljesen belejöttünk a vasárnapi túrákba!
Tartsatok velünk december 16-án, vasárnap délelőtti vezetett családi túránkon, hozzátok a gyerekeket, akár a nagyszülőket is! Ezúttal nem lesz összesen 20 patakátkelés, mint a múltkori Ördög-árokban tett túránk során. Kicsi szintemelkedés lesz a túrában, de nem lesz túlzottan megerőltető.
A túrán mindenki kizárólag saját felelősségre vehet részt, a gyerekekre elsősorban saját szüleik vagy nagyszüleik vigyáznak! Az évszaknak megfelelően célszerű a vízálló lábbeli!
Figyelem! Ez NEM teljesítménytúra, hanem vezetett túra, sokszor összevárjuk a csapatot!
Az útvonal nordikozható, ha van felszerelésed és ismered a nordic walking lépéstechnikáit, akkor hozd magaddal sportszereidet.
Honnan-hová? Németbánya faluközpont parkolóból indulunk, körtúrát teszünk, ide érkezünk majd vissza. Átgyaloglunk Farkasgyepűre, rövid falusi séta után visszatérünk az erdőbe, a Pisztrángos-tavat célozzuk meg, kicsit időzünk, majd a télies erdőben egy nagyot kerülve térünk vissza Németbányára.
Mennyi időt vesz igénybe? 9-kor indulunk, szeretnénk 13 órára visszérni a járműveinkhez.
Mekkora távolság? 10,5 km, de a végén összevetjük méréseinket, lesznek különbségek…
Hívjátok a nagyit és hozzátok az unokát is!
Részvételi díj: felnőtt 990 Ft/fő, gyerek: 490 Ft/fő
Megkösszönjük, ha jelentkezel és megadsz létszámot is! További infó: 20 9106 522, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ördög az árokban 10 km-es vasárnapi családi túra

Teljesen belejöttünk a vasárnapi túrákba!
Ezúttal rendes hétvége vár ránk, 2018. december 9-én (vasárnap) túrázni hívunk
!
Tartsatok velünk vasárnap délelőtti vezetett családi túránkon, hozzátok a gyerekeket, akár a nagyszülőket is! Ezúttal a Csesznek, Bakonyoszlop melletti Ördög-árokba viszünk el benneteket. A túra szurdoktúra, jó erőbeosztással, nem rohanva, átlagos állóképességgel teljesíthető.
A túrán mindenki kizárólag saját felelősségre vehet részt, a gyerekekre elsősorban saját szüleik vagy nagyszüleik vigyáznak! Vizes terep, célszerű a vízálló lábbeli!
Figyelem! Ez NEM teljesítménytúra, hanem vezetett túra, sokszor összevárjuk a csapatot!
Ez az útvonal az árokban nem jól nordikozható, ezért javasoljuk, hogy sportszereidet most kivételesen hagyd otthon!
Honnan-hová? Bakonyoszlopról, a temető melletti parkolóból (megközelíthető a Kossuth utca–Békefi Antal utca felől) indulunk, körtúrát teszünk. Célunk az Ördög-árok végigjárása, patakostul, barlangostul, több gázlóstul, Ördög-gátastúl, majd kiérve jelentősen könnyebb erdei terepen, mezőgazdasági földúton haladva visszatérünk parkolóhelyünkre. Az útvonal tartalmaz kisebb emelkedőket, nem sík terepen megyünk!
Mennyi időt vesz igénybe? 9-kor indulunk, szeretnénk 13 órára visszérni a járműveinkhez.
Mekkora távolság? 10 km, de a végén összevetjük méréseinket, lesznek különbségek, mert  a szurdokvölgyekben nem pontosak a kütyük…
Hívjátok a nagyit és hozzátok az unokát is!
Részvételi díj: felnőtt 990 Ft/fő, gyerek: 490 Ft/fő
Megkösszönjük, ha jelentkezel és megadsz létszámot is! További infó: 20 9106 522, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedvcsináló fotók korábbi túráinkról:


Patakos-festékes családi túra december 2-án

Ismét egy rövid hétvége! (Lesz még idén, 15-én, készüljetek!)
Mit csinálj ezen az egynapos hétvégén???
Gyere velünk túrázni, és kiengedni a 6 napos munkahét okozta feszültséget!
Tartsatok velünk vasárnap délelőtti vezetett családi túránkon, hozzátok a gyerekeket, akár a nagyszülőket is! A túra kicsi emelkedőket is tartalmaz (mivel nem az Alföldön élünk), jó erőbeosztással, nem rohanva, átlagos állóképességgel teljesíthető. A túrán mindenki saját felelősségre vehet részt, a gyerekekre elsősorban saját szüleik vagy nagyszüleik vigyáznak!
Figyelem! Ez NEM teljesítménytúra, hanem vezetett túra, sokszor összevárjuk a csapatot! Az útvonal nordikozható, ha szeretnéd, hozd magaddal sportszereidet!
Mostani útvonalunk nagyobbik részén többször jártunk már nordikos társainkkal, most azonban másra is készülünk!
Honnan-hová? Nosztoriról, a Balaton Élményparktól indulunk, körtúrát teszünk (itt parkolunk). Első célunk a Király-kút, majd a keskeny patakot követve ereszkedünk a Királykúti-völgyben (egy kisebb barlangot is felfedezhetünk), míg egy legelő sarkát érintve el nem érjük a Lovasi-sédet. Felkapaszkodunk a Szt. Kereszt-hegyre (szuper kilátás!), majd a falut elérve a Prépostsági-templomot érintjük. Rövid falusi séta után a Malomvölgyi utca végén újra erdei ösvényekre térünk, egy idő múlva újra a séd mellett haladunk tovább. Nyári túrák során erre sokszor erősen benőtt szakaszok vannak, most, a lombhullás után már jobb lesz a helyzet. Hosszabb szakasz után elérjük a túra egyik legizgalmasabb célpontját, az őskori festékbányát. Naná, hogy keverünk festéket, és némi harci díszt vonunk magunkra! Innen már hamar elérjük járműveinket a túra zárásaként. Hozzatok kicsi tálakat, esetleg ecsetet. Az útvonal tartalmaz kisebb emelkedőket, nem sík terepen megyünk!
Mennyi időt vesz igénybe? 9-kor indulunk, szeretnénk 14 órára visszérni a járműveinkhez.
Mekkora távolság? 12,5 km, de a végén összevetjük méréseinket…
Hívjátok a nagyit és hozzátok az unokát is!
Részvételi díj: felnőtt 800 Ft/fő, gyerek: 400 Ft/fő
Megkösszönjük, ha jelentkezel és megadsz látszámot is!
További infó: 20 9106 522, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Vasárnapi 12 km-es Koloska-kör Hidegkútról

Mit lehet csinálni az egynapos hétvégén??? Túrázni, és kiengedni a 6 napos munkahét okozta feszültséget!
Tartsatok velünk vasárnap délelőtti vezetett családi túránkon, hozzátok a gyerekeket, akár a nagyszülőket is! A túra emelkedőket is tartalmaz (mivel nem az Alföldön élünk), jó erőbeosztással, nem rohanva, átlagos állóképességgel teljesíthető.
Figyelem! Ez NEM teljesítménytúra, hanem vezetett túra, sokszor összevárjuk a csapatot!
A terep többször kipróbáltan alkalmas arra is, hogy nordic walkingozva gyere, használd ki az emelkedőknél a sportszer adta szuper előnyöket!
Honnan-hová? 12 km-t gyaloglunk Hidegkútról, a Hosszú utca végén, a temető melletti parkolóból indulva. A Sárkány-lik kerül első nevezetességként utunkba, majd a Koloska-sziklákon készítheti el mindenki saját legszebb fotóját az őszi erdőről. Ezután a Koloska-völgyön felfelé haladva gyűjtünk lassan magasságot, majd a Recsek-hegyen emelkedő Noszlopy Gáspár kilátót célozzuk meg (Tudod, hogy miért nem a legmagasabb helyre épült? A felhagyott katonai bázis romjai adják a gyors választ!), végül visszaereszkedünk a faluba, kiindulási helyünkhöz.
A túra során két emelkedőt küzdünk le, az első lankásabb, ekkor másfél km alatt emelkedünk 100 métert, ezt folyamatos ereszkedés követi, a Koloska-völgyben elért mélypont után enyhén emelkedik majd a terep, ez folytatódik a kilátó felé haladva, végül kell majd egy nagyobb erőfeszítés a kilátó meghódításához, itt kicsit „agresszívebb”lesz az emelkedés, kb. 1 km alatt megyünk 100 m szintet. Többször jártunk már erre, sokféle állóképességű sporttárssal, mindenkinek sikerült felérnie!
Tervezett menetidő: 4 óra, …és még tiétek az egész délután! Jól hangzik?
Hívjátok a nagyit és hozzátok az unokát is!
Részvételi díj: felnőtt 800 Ft/fő, gyerek: 400 Ft/fő
Mindenki saját felelősségre vehet részt, a gyerekekre elsősorban saját szüleik vagy nagyszüleik vigyáznak!


Hírlevél

Copyright © Mozdulat és képzelet Kft. 2014. All Rights Reserved.