Dinamikus nordic walking edzések Veszprémben

nordic walking edzés erdei ösvényeken

Téli nordic walking
Télvégi nordic walking edzés

Kedden és csütörtökön 18:00–19.30-ig dinamikus nordic walking edzésre várjuk a veszprémi Gulya-dombra azokat, akik szabadban végzett mozgással kívánnak feltöltődni.

Edzéseink mindig dinamikus, fiatalos aktivitások – szerintünk ezek nemtől és kortól független jellemzők!

A mozgás intenzitása (jellemzően az 55–70% pulzustartomány) lehetővé teszi a beszélgetéseket is edzés közben – ez a „nordic talking” bónusz –, de ha valaki „csak” a többiekkel szeretne csendben menni egy jólesőt, arra is kiváló a lehetőség. Az edzéseket alapos bemelegítéssel kezdjük: tengelyt állítunk, látómezőt tágítunk, fokozzuk a perifériás keringést, mobilizáljuk a gerincoszlop nyaki, háti és ágyéki szakaszát, porckorongokat dekompresszáló gyakorlatokat végzünk, újra beüzemeljük az ülőmunka által kikapcsolt izomcsoportokat… Menet közben törekszünk a tudatos jelenlét állapotára, hogy a mozgás képzete és érzete egyre magasabb szintekre jusson el edzésmunkánk eredményeképpen.

A rendszeresen edzésre járóknak

jelentősen növekszik az állóképessége, finoman koordinált harmonikus gördülő nordicos mozgása alakul ki, ízületeik mozgástartománya látványosan megnő, és nem utolsó sorban a mozgás közben elégetett kalóriák segítik a kíméletes, hosszú távon is fenntartható alakformálást – szermentesen.

Az edzés gyaloglós része levezető szakasszal

ér véget, majd kinyújtjuk megdolgoztatott izmainkat a legfrissebb technikákat alkalmazva a mozgásminőség javítása, a sérülések megelőzése, a gyors regenerálódás és nem utolsó sorban az izomnövekedés segítése érdekében. Éééés igen, mi mindezt a szabadban, erdei környezetben végezzük!

A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!

Mondanunk se kellene, de a csapatban végzett sportolás mindig sokkal biztonságosabb a magányos edzéseknél! Fejlámpa használata kötelező októbertől márciusig! Előzetes jelentkezés szükséges: 20 9106 522 vagy info@o2outdoor.hu A részvételi díjakról itt tájékozódhatsz.