…végy egy nagy levegőt!

novemberi tiszafás

A Bakony zöldje

Ha már eldöntötted, hogy mozogni szeretnél, de még nem tudod, hogy mit és hogyan, akkor jó helyen jársz! Szabadidősport vállalkozásunk többek között azért született, hogy lehetőséget biztosítson a

nordic walking alapjainak elsajátítására oktató segítségével, gyakorlására edzéseken

szakszerű irányítással, majd a megszerzett készség használatávalnordic walking túrákon való részvételre a Bakonyba és a Balaton-felvidékre.

A hagyományos gyalogtúrák is szerepelnek repertoárunkban, rengeteg csodás felfedezendő, majd újra és újra felkereshető vidéke van Magyarországnak.

A túrák egynaposak vagy félnaposak, emiatt nagyon könnyű, csak a legfontosabbakat tartalmazó hátizsákkal is teljesíthetőek. Vándortáborokat egyelőre nem szervezünk…

Évek óta részt veszünk néhány mások által szervezett teljesítménytúrán: Bakony25, Tanúhegyek30, Velence25 stb. …ezekre, igény esetén mehetünk közösen, csoportosan is, ha felkeltik érdeklődésedet!

Hisszük, hogy „modern” (ha a túltápláltság, a mozgásszegénység, a mindennapi stressz kezelésének problémái, a rohanás stb. annak számítanak) életünkben a minőségi változást az újra felfedezett mozgás is meghozhatja, ezen belül is mi a szabad levegőn-fényen, erdőn-mezőn, hegyen-völgyön történő aktivitást részesítjük előnyben.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük